The desire to know your own Soul

Will end all other desiresWater Element

Wat vertelt het WATER Element ons: Als je Water Qi in orde is dan heb je zelfvertrouwen en kun je van daaruit handelen. Dan ben je goed in contact met je ware kern en is het voor jou overduidelijk wie je bent, wat de essentie van je leven is en wat je normen en waarden zijn. Als je Water Qi niet in orde is dan is het contact met je kern niet optimaal en handel je vanuit angst en belemmerende overtuigingen. Juist deze belemmerende overtuigingen halen je weg bij je kern.

De winter breekt bijna aan, de tijd van het grote Yin. De verdichting van de energie bereikt zijn hoogtepunt en gaat zich nu transformeren, oplossen en stromen. De fase van het Water is begonnen. Een periode van stilte en rust, waarin we onze Qi bewaren en opslaan. De tijd van de slaap en het tussenrijk. Al het leven trekt zich diep in de aarde terug, de natuur gaat haar winterslaap houden. Voor de menselijke ziel is het de tijd tussen dood en wedergeboorte. Volgens de taoïstische opvattingen is de dood niets definitiefs, maar alleen een passage, een tussenstop, waarna de onsterfelijke kern van het bewustzijn hernieuwd de cyclus van het leven binnentreedt. Talloze keren heeft onze ziel dit ritme van leven en sterven voltrokken om haar karmische taken te vervullen en zich daarmee te vervolmaken. Water is een gestage stroom van verandering, de hoeder van de Levensenergie. De vitaliteit, de wilskracht en de energetische toestand van Water wordt bepaald door de kracht van de Nieren. Die Nieren bewaren onze totale energievoorraad en wij in het Westen hebben door onze manier van leven de neiging om deze voortijdig uit te putten. In de Chinese Geneeskunde is de meest fundamentele vorm van zorgdragen voor de gezondheid: Het versterken van de Nier Qi, versterk het goede, verdrijf het slechte.

Water Element - In Stilte Luisteren
Sacred Cacao Ceremonie - Qi Gong - Trance Reis
21 december 19:30 – 22:30

Een avond om je te Verbinden met je Water Element, thema is om in ons leven beter te leren Luisteren. Op een zachte liefdevolle manier omarmen we de eigenschappen van Water: Rust, Verstillen en goed Luisteren. Goed en oprecht luisteren betekent ook dat we niet spreken of voortdurend bezig zijn onze dagen met geluid op te vullen. Stroom rustig bij Jezelf naar binnen, en geef gehoor aan wat je Ziel je heeft te vertellen. Een avond Puur voor Jezelf om de diepere innerlijke stilte en rust te ervaren, naar binnen te stromen, te luisteren en gehoor te geven aan de Roep van je Ziel. We starten met strekkingen om de Qi door de Nier en Blaas Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Vervolgens gaan we de Onderwarmer liefde, aandacht en warmte geven. Deze vullen we aan met krachtig stromende WATER Qi Gong oefeningen. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Water Element. 

Wil je ook graag komen aansluiten op deze magische dag?
Dan kun je jouw plekje reserveren door een berichtje te sturen naar info@manaspirits.nl
Jouw bijdrage is € 47,50

Water Element - Oerkracht
Sacred Cacao Ceremonie - Qi Gong - Trance Reis
26 januari 2024 19:30 – 22:30

Een avond om je te Verbinden met je Water Element, thema is Oerkracht. Op een zachte, liefdevolle en stromende manier omarmen we de verwarmende eigenschappen van Water. De Water Qi blijft goed stromen door de Seksuele Oerkracht in beweging te zetten en de Passie van het innerlijk Vuur aan te wakkeren. Stroom liefdevol bij Jezelf naar binnen, en voel wat je Ziel je heeft te vertellen.

Een avond Puur voor Jezelf om de Oerkracht in beweging te zetten, en de Passie van het innerlijke Vuur aan te wakkeren, de warmte in je Onderwarmer ervaren, naar binnen te stromen, en de Roep van je Ziel te voelen. We starten met strekkingen om de Qi door de Nier en Blaas Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Vervolgens gaan we de Onderwarmer liefde, aandacht en warmte geven. Deze vullen we aan met krachtig stromende WATER Qi Gong oefeningen. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Water Element. 

Wil je ook graag komen aansluiten op deze magische dag?
Dan kun je jouw plekje reserveren door een berichtje te sturen naar info@manaspirits.nl
Jouw bijdrage is € 47,50

 

 

 
E-mailen
Bellen