Metaal 7 – Metaal 6 – Metaal 6

Welke Qi hebben we nu doorlopen

In het voorlaatste gedeelte van dit Metaal 7 jaar zijn we nu voor de 2e keer doorgestroomd van een Metaal 7 maand naar een Metaal 6 maand. We komen uit een dubbele Metaal 7 kracht en invloed. Je hebt deze afgelopen maand de revolutionaire energie volop kunnen zien, ervaren en gevoeld. Want wat zijn we met zijn allen in een lange stilstand gezet door het Corona virus en alle maatregelen die hierop gebaseerd zijn, genomen door de regering en de rest van de wereld. Deze stilstand speelt nu al vanaf de 1e invloed van Metaal 7 (in maart 2020) en als het goed is hebben we daar nu wel aan kunnen wennen en heeft deze lockdown ons geholpen om nog stiller te worden zodat er nog meer ruimte kon ontstaan om onze eigen verantwoordelijkheid te gaan nemen. We zijn nog steeds op een intense reis, op zoek naar persoonlijke, spirituele en innerlijke groei. Ook hebben we afgelopen maand de op 3 plekken aanwezige Qi van Aarde 5 opnieuw mogen ervaren. Weet je nog, de voorouderlijn die volop om aandacht vraagt en wat ons alle kanten op doet bewegen. En laten we de invloed van Vuur zeker ook niet vergeten, oud zeer dat aan het licht gebracht wordt en de kracht van verlichtende transformatie.

Moeder aarde slaat terug!

Als je weet dat alles met een reden gebeurd, dan begrijp je ook dat alles recht heeft van bestaan. Dan zie je dat zelfs een virus, zoals Corona, een functie heeft. Moeder Aarde is al zeer lange tijd de dupe van de menselijke waanzin en is nu met recht een “zieke” wereld. Corona gaat als een snel brandend Vuur over de Aarde en is nu al van immense omvang en iedereen op de wereld wordt nu er “koortsig” mee geconfronteerd en in stilstand gezet. De roep om hulp van Moeder Aarde is al langere tijd hoorbaar, maar helaas nog steeds niet voor iedereen. Dus Moeder Aarde maar zelf terugslaan om het tij te keren. Als je kijkt naar de wetten van het Universum, dan kun je zien dat er een cyclus wordt doorlopen met de kracht om ons te laten doen inzien dat er nu echt iets gedaan moet worden. Het Universum dwingt ons mensen om onze eigen verantwoordelijkheid te gaan nemen en om spiritueel volwassen te worden. Elk mens zal dit op zijn eigen stille ruimte doorleven om te helen wat er ziek is.

Dan is dít ons natuurlijk vaccin tegen de grote Yang disbalans die er zo lang heerst op Moeder Aarde. Een door de mensheid gefabriceerd vaccin zal misschien op korte termijn het Virus kunnen bedwingen, maar dan is de boodschap van het bezoek van Corona niet begrepen door de mensheid. De kans zal groot zijn dat Moeder Aarde dan nogmaals van zich moet laten horen, maar ze zal de (volgende) boodschap dan nog intenser zichtbaarder en voelbaarder op Aarde laten komen.

Wat wordt er de komende periode zichtbaar gemaakt?

We bewegen nu naar 3 keer de invloed van het Element Metaal. Namelijk de jaar Qi van Metaal 7 en ook de dubbele Qi van Metaal 6 op de maand, invloed op ons Denken en Voelen, en de richting, invloed op ons Handelen. Metaal is dus volop aanwezig en wil laten zien dat de mannelijke en vaderlijke energie roept om actie. Zowel op onze persoonlijkheid als op het denken, voelen en handelen. Op de persoonlijkheid staat Metaal 7, het Meer, in combinatie met het Vuur die het licht laat schijnen op Metaal 7, zodat er oud zeer aan het licht kan worden gebracht. Zodra het zichtbaar gemaakt wordt, kan het getransformeerd worden. Op het innerlijk kind en de richting staat Metaal 6, de Hemel, in combinatie met Aarde 8, de Berg, die zorgt dat de beweging even stil gezet wordt, zodat het daarna de andere kant kan op bewegen, en wel met oeroude kennis. Je voelt het binnenste van de Berg, misschien ligt daar nog wat op je te wachten. Het kan krachtig verbinding leggen met Metaal 6, want Aarde voedt Metaal.

Wat tref je nu nog aan in je kern? Liggen er nog trauma’s en pijnen?  Hoe kan je daar vanuit handelen? Zie het als een leerproces uit je verleden die gezien wil worden.

We hebben al behoorlijk wat Metaal invloeden mogen meemaken dit afgelopen jaar. We hollen richting het nieuwe Chinese jaar Metaal 6. De komende jaarlijkse Metaal 6 invloed zal in deze periode ons een goede mogelijkheid bieden om ons alvast voor te bereiden. We hebben namelijk nu grote Metaal 6 energie die om ons heen heerst. De Herfst (Metaal) beweegt mee in de Winter. Let goed op de koelte, donkere en de verandering(en) die wordt ingezet. Zo ben je beter voorbereid op de wereldwijde invloed van de komende Metaal 6 jaar invloed. Het geeft je een soort inkijk voor het naderende jaar. Zaken waar je op kan letten die gericht zijn op de financiën, economie en de welvaart. Materialisme steekt nog meer de kop op, de starheid en hardheid van mensen kan niet meer verborgen blijven, en er zullen nog meer pogingen worden ondernomen door de “leiders” om hun macht te willen behouden. Er zijn niet veel vluchtroutes, de weg wordt steeds smaller en strakker. De trein waar we op en in zitten moet wel door blijven rijden, en op het juiste spoor blijven. Ik zie veel verschillende treinen rijden, wees je juist nu bewust van “jouw” trein. Het is tijd om vooruitgang te boeken.

Metaal zegt ook veel over het immuunsysteem en over de organen Long en Dikke Darm. Het Corona virus, valt aan op het Long gebied, en vooral als het immuunsysteem zwakker is (uit balans). Corona gaat dus over dit immuun systeem, de mannelijke Qi en de dominante leiders. Het zorgt voor het omvallen van mannelijke leiders en Vrouwenkracht kan hierdoor beter transformeren.

Omdat deze periode Metaal 6 op de maand invloed staat, kun je ook vast een voorproefje ervaren van jouw Huis invloed voor het komende jaar. Ik ben een Watervrouw en mijn Water zal gaan verhuizen naar Vuur 9 in het Metaal 6 jaar. Deze periode ervaar ik dus de kracht van Vuur op mijn Water Element.

Ik wil je graag meegeven dat je nu goed om je heen mag kijken. Alle kanten op, dus kijk voor–achter–naast–boven én onder je. Zowel dichtbij als wereldwijd. Oh, en vergeet alsjeblieft niet je eigen spiegel ook te bekijken. Het geeft je een voorsprong op de toekomst en maakt de overgang makkelijker. Deze 3-dubbele Metaal toestand van de maand invloed, accentueert bepaalde stemmingen en kenmerken, terwijl andere juist worden verminderd. Door het gebrek aan diversiteit in deze combinatie, is er voor iedereen de neiging om een ​​bepaalde tunnelvisie te ontwikkelen en om opgesloten te raken in een unieke kijk en manier van werken. Maar dezelfde continuïteit van energie kan een gevoel van helderheid geven, als je deze toepast op wereldgebeurtenissen. Omdat de Qi van de Elementen hetzelfde zijn, is dit een uitstekende gelegenheid om een ​​beter begrip te krijgen van de sfeer van de tijd.

Het denken, voelen en handelen van Metaal 6 komt in het Huis van Hout 4. Metaal 6 is de Hemel, die zijn antennes aan het afstemmen is op het Universum en de Universele kennis, welke de oude kennis overstijgt. En Hout 4 is de Wind die zorgt dat de oude kennis opgefrist wordt. Er wordt nieuwe kennis toegevoegd aan dat wat er al is. En dat gaat met een stevige bries. Dit geeft een bijzondere en heftige transformatie. Metaal heeft daar wel controle over, laat zich niet zomaar opzij duwen. De menselijke acties houden het niet tegen, de opschoning gaat er komen. Want Metaal is daar sterk genoeg voor. De Hemelse transformatie houdt controle. Dit hele proces wordt ondersteund door Moeder Aarde.

Wat kun je zelf doen om jouw immuunsysteem te verstevigen?

Ademhalingsoefeningen geven lucht en ruimte, het middenrif moet bewegen. Door het openen van de middenrif komen het Hart en de Nieren in kracht, het masseert de Maag, Dikke Darm en Lever, wat zorgt voor de vrije stroom van Qi. Het geeft hulp en ruimte op zowel fysiek als spiritueel gebied. Laat de lucht maar stromen en opschonen.

Wat hebben we karmisch te verwerken in deze periode?

Water 1 in Aarde 8 Je Water wordt steeds helderder, je intuïtie heeft je op de juiste koers kunnen brengen

Aarde 2 in Vuur 9 Wees goed voorbereid op de laatste grootse en verlichtende overgang van de 9 jarige cyclus

Hout 3 in Water 1 Je spiritualiteit geeft je inzichten die je mee naar binnen kan nemen via de wortels en takken

Hout 4 in Aarde 2 Je voelt je meer opgenomen door de warmte van Moeder Aarde

Aarde 5 in Hout 3 Uitdagingen zullen nog blijven, niet altijd even zichtbaar, dat geeft minder druk op je

Metaal 6 in Hout 4 Wees aardig voor jezelf, nu je merkt dat je gaat bewegen door het Huis van Karma

Metaal 7 in Aarde 5 Blijf alert en ook optimistisch nu je de laatste karmische avonturen beleeft

Aarde 8 in Metaal 6 Je zult merken dat het te lopen pad breder aan het worden is, geniet van de ontspanning

Vuur 9 in Metaal 7 Wees je bewust van je plannen, maak ze nog zichtbaarder

Wil je ook graag meer weten over de Nine Star Ki, je eigen Zielen Blauwdruk van de Vijf Elementen begrijpen en weten waar je krachten en potenties liggen? Je kunt bij mij je persoonlijke Blauwdruk laten maken. 

Energieke en liefdevolle groet van Natasja Holwerda

© 2021 - 2022 manaspirits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel