Metaal 7 – Metaal 6 –  Metaal 6

Welke Qi hebben we nu doorlopen

In dit Metaal 7 jaar zijn we nu doorgestroomd van een Metaal 7 maand naar een Metaal 6 maand. We komen uit een dubbele Metaal 7 kracht en dubbele Metaal 7 invloed. Je hebt deze afgelopen maand de revolutionaire energie volop kunnen zien, ervaren en voelen. Want wat zijn we met zijn allen in een stilstand gezet door het Corona virus Covid-19 en alle maatregelen die hierop gebaseerd zijn, genomen door de regering en de rest van de wereld. Deze stilstand hebben we trouwens al volop aan kunnen wennen met de Berg Qi (Aarde 8) en heeft ons geholpen om stil te worden zodat er ruimte kon ontstaan om verantwoordelijkheid te gaan nemen. Nu is het dus volop tijd geworden om verder te gaan reizen, op zoek naar persoonlijke, spirituele en innerlijke groei. Ook hebben we afgelopen maand de op 3 plekken aanwezige Qi van Aarde 5 kunnen ervaren. Weet je nog, de voorouderlijn die volop om aandacht vraagt en wat ons alle kanten op doet bewegen. En laten we de invloed van Vuur zeker ook niet vergeten, oud zeer dat aan het licht gebracht wordt en de kracht van verlichtende transformatie.

Moeder Aarde slaat terug

Als je weet dat alles met een reden gebeurd, dan begrijp je ook dat alles recht heeft van bestaan. Dan zie je dat zelfs een virus, zoals Covid-19, een functie heeft. Moeder Aarde is al zeer lange tijd de dupe van de menselijke waanzin en is nu met recht een “zieke” wereld. Het Corona virus gaat als een snel brandend Vuur over de Aarde en is nu al van immense omvang en iedereen op de wereld wordt nu er nu “koortsig” mee geconfronteerd en in stilstand gezet. De roep om hulp van Moeder Aarde is al langere tijd hoorbaar, maar helaas niet voor iedereen. Dan moet Moeder Aarde maar zelf terugslaan om het tij te keren. Als je kijkt naar de wetten van het Universum, dan kun je zien dat er een cyclus wordt doorlopen met de kracht om ons te laten doen inzien dat er nu echt iets gedaan moet worden. Het Universum dwingt ons mensen om onze eigen verantwoordelijkheid te gaan nemen en om spiritueel volwassen te worden. Elk mens zal dit op zijn eigen stille ruimte doorleven om te helen wat er ziek is. Dan is dit ons natuurlijk vaccin tegen de grote Yang disbalans die er zo lang heerst op Moeder Aarde.

Wat wordt er komende periode zichtbaar gemaakt?

We bewegen nu naar 3 keer de invloed van het Element Metaal. Namelijk de jaar Qi van Metaal 7 en ook de dubbele Qi van Metaal 6 op de maand, invloed op ons Denken en Voelen, en de richting, invloed op ons Handelen. Metaal is dus volop aanwezig en wil laten zien dat de mannelijke en vaderlijke energie roept om actie. Zowel op onze persoonlijkheid als op het denken, voelen en handelen. Op de persoonlijkheid staat Metaal 7, het Meer, in combinatie met het Vuur die het licht laat schijnen op Metaal 7, zodat er oud zeer aan het licht kan worden gebracht. Zodra het zichtbaar gemaakt wordt, kan het getransformeerd worden. Op het innerlijk kind en de richting staat Metaal 6, de Hemel, in combinatie met Aarde 8, de Berg, die zorgt dat de beweging even stil gezet wordt, zodat het daarna de andere kant kan op bewegen, en wel met oeroude kennis. Je voelt het binnenste van de Berg, misschien ligt daar nog wat op je te wachten. Het kan verbinding leggen met Metaal 6, want Aarde voedt Metaal. Wat tref je nu nog aan in je kern? Liggen er nog trauma’s en pijnen? Hoe kan je daar vanuit handelen? Zie het als een leerproces uit je verleden die gezien wil worden.

Deze stilstand wordt ons nu ook opgelegd, dus eindelijk moeten we hier aan toegeven. We moeten ons allemaal aan de regels en wetten houden, zegt Metaal!

Metaal zegt ook veel over het immuunsysteem en over de organen Long en Dikke Darm. Het Corona virus, valt aan op het Long gebied, en vooral als het immuunsysteem zwakker is (uit balans). Corona gaat dus over dit immuun systeem, de mannelijke Qi en de dominante leiders. Het zorgt voor het omvallen van mannelijke leiders en Vrouwenkracht kan hierdoor beter transformeren. In het vorige blog vroeg ik me daarom af wat de verhouding mannen en vrouwen zou zijn onder Corona slachtoffers. Dit blijkt inderdaad het geval te zijn. Ik haal een stukje aan uit het AD dagblad:

 Mannen worden harder getroffen door het coronavirus dan vrouwen. Ze belanden niet alleen vaker in het ziekenhuis, er overlijden ook beduidend meer mannen. Machogedrag en testosteron lijken een rol te spelen. We zagen het al in China en Italië, en in Nederland blijken de cijfers niet anders: bijna twee derde van de coronapatiënten die in de afgelopen maand werden opgenomen in het ziekenhuis is man. Dezelfde verhouding – 64,5 procent – tekent zich af bij het aantal sterfgevallen. En dat is opmerkelijk, want uit de testen van de GGD’s blijkt dat mannen en vrouwen even vaak het virus oplopen. Het sterfteverschil is volgens Marcel Olde Rikkert, hoogleraar geriatrie aan het Radboud umc, het beste te verklaren door een combinatie van factoren: lichamelijke verschillen, gedrag en de leefstijl van mannen.

Lees gerust verder, zeer interessant:

https://www.ad.nl/binnenland/meer-mannelijke-coronadoden-en-dit-is-waarom~a5f986d8/?fbclid=IwAR35jcesNGYW6R_sK4O6M2bzOkr7KUQYsbvMJsZLFN4_HXn84dyzeP0yaMc

Deze 3-dubbele Metaal toestand van de maand invloed, accentueert bepaalde stemmingen en kenmerken, terwijl andere juist worden verminderd. Door het gebrek aan diversiteit in deze combinatie, is er voor iedereen de neiging om een ​​bepaalde tunnelvisie te ontwikkelen en om opgesloten te raken in een unieke kijk en manier van werken. Maar dezelfde continuïteit van energie kan een gevoel van helderheid geven, als je deze toepast op wereldgebeurtenissen. Omdat de Qi van de Elementen hetzelfde zijn, is dit een uitstekende gelegenheid om een ​​beter begrip te krijgen van de sfeer van de tijd.

Het denken, voelen en handelen van Metaal 6 komt in het Huis van Hout 4. Metaal 6 is de Hemel, die zijn antennes aan het afstemmen is op het Universum en de Universele kennis, welke de oude kennis overstijgt. En Hout 4 is de Wind die zorgt dat de oude kennis opgefrist wordt. Er wordt nieuwe kennis toegevoegd aan dat wat er al is. En dat gaat met een stevige bries. Dit geeft een bijzondere en heftige transformatie. Metaal heeft daar wel controle over, laat zich niet zomaar opzij duwen. De menselijke acties houden het niet tegen, de opschoning gaat er komen. Want metaal is daar sterk genoeg voor. De hemelse transformatie houdt controle. Dit hele proces wordt ondersteund door Moeder Aarde, en ze is daar ook klaar voor.

Wat kun je zelf doen om je immuun te verstevigen

Ademhalingsoefeningen geven lucht en ruimte, het middenrif moet bewegen. Door het openen van de middenrif komen het Hart en de Nieren in kracht, het masseert de Maag, Dikke Darm en Lever, wat zorgt voor de vrije stroom van Qi. Het geeft hulp en ruimte op zowel fysiek als spiritueel gebied. Laat de lucht maar stromen en opschonen.

Wat hebben we karmisch te verwerken in deze periode?

Water 1 in Aarde 8 Je bevind je in het Huis van revolutionaire verandering. De vraag is of je bereid bent om vast te houden of zal de Qi je veranderen.

Aarde 2 in Vuur 9 Het gaat nu interessant worden, let op alles wat in het licht gezet wordt en zorg nodig heeft.

Hout 3 in Water 1 Tijd om je te gaan settelen en probeer eens verder te kijken. Kijk eens verder dan alleen wat zich op de grond bevind, kijk goed omhoog.

Hout 4 in Aarde 2 Het zou je goed doen om contact te maken en te behouden met familie en vrienden.

Aarde 5 in Hout 3 Ben je klaar om op te staan? Het zou zomaar eens tijd kunnen zijn.

Metaal 6 in Hout 4 Ga in alle gevallen nu verder als een volwassen volwassene.

Metaal 7 in Aarde 5 Welkom in het midden van het draaiende wiel. Je karma komt in volle bloei, ga voorzichtig verder.

Aarde 8 in Metaal 6 Wees voorzichtig in het verkeer en met apparaten en machines. Let goed op en wees je bewust.  

Vuur 9 in Metaal 7 Geniet van al het moois en speciaals om je heen, ook de kleine dingen doen er toe. Zoek wel de balans.

Wil je ook graag meer weten over de Nine Star Ki, je eigen Zielen Blauwdruk van de Vijf Elementen begrijpen en weten waar je krachten en potenties liggen? Je kunt bij mij je persoonlijke Blauwdruk laten maken. 

Energieke en liefdevolle groet van Natasja Holwerda

© 2021 - 2022 manaspirits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel