Metaal 7 – Aarde 8 –  Hout 4

In dit Metaal 7 jaar zijn we nu doorgestroomd van een Metaal 6 maand naar een Aarde 8 maand. De Qi van het Metaal Element was afgelopen periode gericht op stabiliteit, grenzen afbakenen en definiëren. De Metaal Qi is een geïsoleerde en statische energie die zich de rest van het jaar zal laten zien en voelen.

We komen uit een Aarde 8 jaar vandaan, en we bevinden ons ook in de maandelijkse Qi van Aarde 8, de Berg. Deze energie heeft wel 2 kanten. De overgang naar het nieuwe jaar zal zeker minder abrupt zijn door de herkenbaarheid, maar het zal ook de neiging hebben om enkele situaties te bevorderen die niet goed zijn verwerkt in onze reis door 2019 (het Aarde 8 jaar). Beseffend dat we nu vrij bekend zijn met de Aarde 8 energie en de daarbij revolutionaire energie, zorgt het ervoor dat we ons nog beter kunnen concentreren op de nieuwe Metaal 7 Qi van 2020.

Vuur 9 bevind zich in het huis van Metaal 7, en Metaal en Vuur hebben een antagonistische relatie met elkaar. Vuur heeft een controlerende en balancerende werking op Metaal. Vuur kan het Metaal vloeibaar maken, zodat ze een zachtere vorm kan aannemen. Bij over controle kan vuur het metaal doen smelten en verlies het zijn vaste vorm. Vuur kan dit jaar positief zijn passie en liefde overbrengen, zorgt voor verlichtende transformatie.

Wat wordt er zichtbaar gemaakt?

We krijgen een bijzonder spannend en nieuw jaar, welke best een keerpunt in ons leven en bestaan kan veroorzaken. Er komt verandering aan dit komende jaar. De oeroude Qi van Aarde 8 zorgt dat de beweging even stil gezet wordt, zodat het daarna de andere kant kan op bewegen, en wel met oude kennis. De Qi van Aarde 8 staat deze maand op de plek van het innerlijke kind, en heeft invloed op onze manier van denken, voelen en je reactie op het leven. Je voelt het binnenste van de Berg, misschien ligt daar nog wat op je te wachten. Het kan verbinding leggen met Metaal 7, immers Aarde voedt Metaal. Wat tref je nu nog aan in je kern? Liggen er nog trauma’s en pijnen?  Zie het als een leerproces uit je verleden die gezien wil worden.

De Qi van Hout 4 brengt je wijsheid en kracht om te groeien. Hout 4, de Wind, geeft je richting aan en wil graag handelen. In de reeks waar we ons nu in bevinden staat Hout een beetje op zichzelf omdat hij niet is verbonden met Metaal en Aarde. Hout is een beetje buitengesloten. Dit is prima zo, omdat de richting nu niet alles bepalend is en geen sterke aantrekking heeft, kun je je concentreren op je persoonlijke, spirituele en innerlijke groei. Het helpt je om stil te worden zodat er ruimte ontstaat om verantwoordelijkheid te nemen. Deze periode zal Hout 4 wel de richting willen bepalen, want Hout wil zijn oeroude kennis overbrengen via de wortels en verspreiden over de wereld. Dus neem dit wel waar en neem dat tot je, wat jou doet groeien en bloeien.

Wat hebben we karmisch te verwerken in deze periode?

Water 1 in Metaal 7          Je bent zover dat je 2 jaar van ondersteunende Qi achter je kan laten. De vraag is: ben je voorbereid op je nieuwe avontuur?

 Aarde 2 in Vuur 9            Je bevind je in de finale van 4 jaar positieve jaarhuizen, het ziet er in veel opzichten rooskleurig voor je uit, besef je voordeel.

Hout 3 in Water 1            Je ondergaat nu de meest diepgaande overgang in de cyclus van 9 

Hout 4 in Aarde 2            Prachtig je staat vol voeding te groeien en te bloeien! Gefeliciteerd met je terugtocht naar de zon 

Aarde 5 in Hout 3            Hoe bijzonder en krachtig, het is tijd om de tijger te berijden. Ervaar de kracht. 

Metaal 6 in Hout 4            Er komt een uitstekende gelegenheid om je gezondheid en je bestemming te verbeteren. 

Metaal 7 in Aarde 5            Na 2 jaar merk je dat je Qi wordt ondersteund. Weet dat dit wel op een heel lastige manier zal gebeuren. Wees alert en voorzichtig tijdens het proces van aanpassen. 

Aarde 8 in Metaal 6            Wees welkom bij de 4 opeenvolgende jaren van positieve Qi. Deze 1e maand zal het je wat gemakkelijker afgaan. 

Vuur 9 in Metaal 7            Het zal je gaan opvallen dat oude beperkingen zullen gaan verzwakken. Heb geduld, want het duurt even voor alles is opgelost en nieuwe ruimte ontstaat. 

Wil je ook graag meer weten over de Nine Star Ki, je eigen Zielen Blauwdruk van de Vijf Elementen begrijpen en weten waar je krachten en potenties liggen?

Je kunt bij mij je persoonlijke Blauwdruk laten maken.

Energieke en liefdevolle groet van Natasja Holwerda

© 2021 - 2022 manaspirits | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel